Ασφάλεια Συναλλαγών

Η Εταιρεία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. H ιστοσελίδα https://elevenarmy.gr/ χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης Standard SSL με κρυπτογράφηση 256-bit.

Ένα SSL (Secure Sockets Layer) πιστοποιητικό επικυρώνει την αυθεντικότητα του website και κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που οι online επισκέπτες στέλνουν και λαμβάνουν από αυτό. Κάθε φορά που ένας χρήστης παρέχει εμπιστευτικές πληροφορίες (κωδικοί, αριθμοί πιστωτικών καρτών κτλ), δημιουργείται μια ασφαλής σύνδεση με τον browser του χρήστη διασφαλίζοντας ότι κανένας τρίτος δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτές.

Χρησιμοποιώντας ένα SSL πιστοποιητικό, προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα των πελατών-επισκεπτών και διασφαλίζονται οι online συναλλαγές με αυτούς. Δημιουργείται, έτσι, ένας αξιόπιστο χώρο όπου οι πελάτες αισθάνονται ασφαλείς.

Κατά τη διαδικασία ανταλλαγής δεδομένων μέσω της ασφαλούς σύνδεσης που προσφέρει το SSL, οι πληροφορίες που μεταφέρονται, κρυπτογραφούνται. Ο μηχανισμός κρυπτογράφησης μετατρέπει τις πληροφορίες σε μορφή που μπορεί να αναγνωριστεί μόνο με το κατάλληλο κλειδί αποκρυπτογράφησης. Έτσι, καμία τρίτη πηγή, χωρίς την απαιτούμενη εξουσιοδότηση, δεν μπορεί να διαβάσει ή να υποκλέψει τα δεδομένα που μεταφέρονται.

– Ένα λουκέτο εμφανίζεται στη μπάρα διεύθυνσης του browser υποδηλώνοντας ότι η τοποθεσία είναι ασφαλής.
– Το URL μιας ασφαλούς τοποθεσίας ξεκινάει με https, αντί http. Το γράμμα s υποδηλώνει την ασφάλεια, security.

Ασφάλεια συναλλαγών, μέσω πιστωτικών καρτών

Μέσω της υπηρεσίας Redirection, το site της επιχείρησης, υποστηρίζει και προστατεύεται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχων πιστωτικών καρτών «Verified by Visa» (για συναλλαγές μέσω κάρτας Visa) και «Mastercard SecureCode» (για συναλλαγές μέσω κάρτας Mastercard και Maestro).

Η εκκαθάριση των συναλλαγών πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς. Σημειώνουμε ότι η επιχείρησή μας δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή της συναλλαγής.

verified by visa mastercard